The Big Bang

Roman aan het trainen

De zomer is volop in het land en dit voelen we. We zijn zowel in de ban van de zon als van de verschrikkelijke processierups. Maar de Forzas zijn echte flandriens en zaterdag gaan we voor een grote challenge, met name de Ballerini Classic, een tocht uitgestippeld door Ballerini zelf met meer dan 800 hoogtemeters en ruim 200 kilometer lang. Een unieke rit door onze regio alvast.

We vertrekken om 7U30 !!! aan de 69 !!!! alwaar je uw zakjes en andere gerief kan afgeven aan onze volgwagen bestuurd door PHIL.

Water, suikerwafels, bananen zullen ter beschikking zijn van de moedige Forzas in de volgwagen.

We rijden met een absoluut maximum van 30 Km/u richting Blauberg waar we vanaf dan heel wat mooie hellinkjes op ons programma krijgen.
Nieuwstraat *
Pelgrimberg *
Keiberg ***
Oude Tiensebaan ***
Slangenberg ***
Nieuweberg **
Houwaert *****
Chartreuze *****
Meesberg ****
Beatrijsberg *****
Hondsheuvel ***
Klarenbos ****
Roeselberg ****
Blareberg ****
Schoonderbuken ****
Eggersberg *
Prinsenbos **
Scherpenheuvel ***
Den Berg ***
Nieuwstraat *
Kipdorp **
Drie Eycken **
Kapittelberg *
Wolfsdonkberg***

Daarna rijden we vanuit Blauberg omgedraaid de Drie Eycken om dan in Grobbendonk het kanaal op te rijden.
De bedoeling is om een tempo te rijden dat rustiger is dan normaal zodat iedereen kan uitrijden. Om de snelle mannen onderweg stil te houden is er nog een vrij parcours, voor wie wil, over de bruggen. Dubbele punten zijn te verdienen voor het vrije parcours.

De rit wordt beëindigd bij den Inslag alwaar Fortuna Financial Group de Forzas een heerlijke spaghetti en twee stevige consumpties aanbiedt. Tot zaterdag alvast.