Het Forzalekkers komt eraan

Dit weekeinde startte het zomerseizoen van de Forza met onze gekende klassieker de Drie Eycken. Ook meteen het eerste vrije parcours waarin Alberto Contador zijn goede benen toonde en de overwinning behaalde voor Remco Jacobsen en Franko Ballerini. Na een schitterende winter met veel aanwezigheden en met een uitstekende sfeer nog eens het moment om via dit kanaal enkele interessante mededelingen te doen.

  • Vanaf 1 April starten alle ritten om 8U30, dus ook de lange ritten
  • Voor de Scheldeprijs dient iedereen zelf in te schrijven en ter plaatse wordt er stipt om 8U30 vertrokken
  • De eersten dienen steeds de weg goed aan te geven en obstakels goed aan te duiden
  • Iedereen dient bij elke kopbeurt de 3 Kilometer stipt te respecteren
  • Forzas dienen mee volledig in de ketting mee te draaien, wie geen kop wil doen pakt de tweede plaats rechts
  • De snelheid van 32 KM/U dient steeds gerespecteerd te worden
  • De eerste kilometer wordt er aan een tempo van maximum 25 KM/U begonnen
  • Wie regelmatig de regels niet respecteert zal steeds 20 kilometers worden afgetrokken
  • Wie voor welke reden dan ook onderweg afslaat zonder bestuur te verwittigen zal geen punten die rit krijgen
  • Op donderdag 4/04 starten de donderdagritten om 18U30 op dezelfde wijze als vorig jaar

Na het superleuke weekeinde vorig jaar in Watou hebben we dit jaar volgens hetzelfde concept een topweekeinde naar Sluis in elkaar gestoken. We starten het weekeinde vrijdagavond 30 Augustus en komen tegen 19u in Sluis aan om daarna samen een lekkere Pizza te eten. Zaterdag doen we een Zeelandrit van om en bij de 130 Kilometer ( we maken gebruik van een overzetboot) om daarna ons te laten verwennen door de kunsten van onze Chef Privado op de Barbecue. In de avond laat Franco Ballerini weer zijn beste wijnen proeven en zorgt de norse Roemeen voor een unieke kwis met mooie prijzen. Zondag rijden we na het ontbijt nog een uniek Zeeritje van 100 Kilometer om in de avond terug te keren met de wagens.

Deelnemers: Ballerini, Chef Liena, Antonov, Iceman, Lindsdey Ballerina, Marijke, Ray Van Mechelen, Het Beest, The Fox, Quintana, De Master, Sir Walter from the South of Wales, Machoman, Robo Jacobsen, Patje Engine Power, Herminator, Armando Ugrumov, Phil, De Adelaar van Albir, De witte Dame, Bomberin, Boonen, Alberto Contador, Johan den Tristan

 

Heel wat lekkers op het programma, en ook in de komende maanden heel wat mooie ritjes. Met onze fantastische groep Forzas gaan we een prachtig 2019 tegemoet.