Fox day was opnieuw Forza Forever day

Toen ik de weledele Ray Van Mechelen een keer of vier van zijn tweewieler zag vallen bij het doorgaan uit het Boshuisje had ik het begrepen, deze derde Fox Forza day was weeral een superevent. Nochtans had ik me voorgenomen me weer niet te laten vangen en deze keer op tijd en volledig nuchter naar huis te fietsen. Maar de verleiding van de Lotelingetjes overgoten met een overheerlijke stoofvlees frites van Chef Donald sleepte me mee in een geweldige middag. Bovenal was het opnieuw duidelijk dat we een geweldige groep hebben met een uitzonderlijke sfeer. Persoonlijk investeer ik tijd en geld in deze Forzas maar deze groep is het dubbel en dik waard. Daarom mijn dank aan alle aanwezigen voor de unieke van sfeer bulkende middag.Fox ( de organisator), Chef Little Fox, De Adelaar, Contador ( Zilveren Flandrien 2018), Frans Lawijd, Hot Marijke ( Vrouw 2018), Iceman, Antonov, Keno Jacobsen ( Man 2018); Liena Orangina, Maggie Boem Boem, Tanny Boem Boem, John Degenkolb, Come back kid Phil, Robo Jacobsen ( Flandrien 2018), Bomber, Bomberinnetje, Patje Power, Nibali, Puigdemont, de verbluffende Jules Trabant, Ludo GPS, Ray Van Malines, Sir Walter, Het Beest, Quintana, Tristan Hofman, Butcher, Macho Koen (Chouchou 2018), Frank Bohnen, Little Tristan, Guenther Ugrumov ( Blikken Flandrien 2018) ,Dimitri, Jefke Longo, Blanke Dame, Frans Hout , Jean Francois Guillaume en de enige echte Herminator ( Figuur 2018).

What happens in het Boshuisje stays in het Boshuisje alvast !