Forza is klaar voor een mooi winteroffensief

2019 is tot nu een prachtig jaar geweest voor de Forza met zeer veel mooie ritten onder een blauwe hemel en met zeer vele leden die Forza kilometers verslinden bij de vleet. Mag ik dan ook iedereen danken voor deze mooie en welgekomen inzet.

 

 

Tijd dus even voor enkele belangrijke zaken op een rijtje te zetten op de dag dat we een Vlaamse regering hebben.

  1. Vanaf 1 oktober wordt het vertrekuur 9u in de plaats van 8u30
  2. Event Cobras. Op maandag 21 0ktober zijn onze twee grinta renners ; de Cobras jarig. Daarom nodigen zij de maandagforzianen na de rit uit voor een lekker hapje klaargemaakt door La Kristelle Cobra herself. Ballerini zal zorgen voor de accomodatie in de 69 en de drank.
  3. Event Foxie Foxtrot. Het plizantste event van het jaar vindt dit jaar plaats op zaterdag 2 november in het Boshuisje. Dit jaar kunnen alle leden kiezen voor de figuur van het jaar 2019. De Ambassdors kunnen 3, 2 en 1 punten toekennen aan de voor hen meest opvallende of bijzondere figuur van het jaar. Deze figuur kan zowel een man als een vrouw zijn al sluiten we mogelijke transgenders zeker niet uit. De niet – ambassadors hebben allen 1 stem te geven. ( iedereen dient te stemmen voor 12/10 om geldig te zijn) In het Boshuisje zullen de eerste drie uit handen van den Bal een mooi aandenken krijgen voor hun verkiezing. De Fox zal weer zorgen voor frietjes met stoofvlees en een rondje. Ook de Forza zal een rondje op zich nemen. Om te kunnen deelnemen aan het event vragen we in te schrijven door 10 Eur te storten op rekening Forza BE 06 3631 5516 9122 voor 26/10, anders kan je er niet bij zijn. Ook niet vergeten uw stem te sturen naar frank.peeraer@fortunafg.com
  4. Wie graag een Forza helm wil, kan deze verkrijgen via storting van 100 Eur op rekening Forza BE 06 3631 5516 9122. Kask Mojito X, zwart met oranje. Maat in de mededeling zetten.
  5.  Ondertussen zijn we quasi rond met bestelling petjes, kousen en drinkebussen en bekijken we de mogelijke aanschaf van kwaliteitsvolle professionele regenvestjes. Langs deze weg wil ik alle ambassadors er nog eens op wijzen dat ze steeds volledig ! in Forza tenue moeten rijden. Respect graag voor alle inspanningen op dit vlak.
  6. Voor 2020 vragen we al om zondag 19 Januari in namiddag en avond vrij te houden voor de speciale prijsuitreiking die zal georganiseerd worden in de 69. Ook het weekeinde is vastgelegd. Meer info volgt nog, volg alvast het programma van de Forza via de website.