FORZA HOT NEWS

We zijn uitermate tevreden over de massale aanwezigheid van de Forzas de voorbije maanden. Aan de Adelaar van Albir zal echter weinig te doen zijn als alleenheerser in het Forza klassement. Tot nu miste hij nog maar 3 ritten waarvan 2 door een doktersbezoek.

Enkele belangrijke mededelingen voor de komende maanden ;

Vanaf 1 Oktober starten onze ritten om 9u in plaats van 8u30.

Vanaf 21 oktober wordt er ook op zondag gereden en dan zal er ook een programma voorzien worden voor zij die in het veld willen rijden.

Op Zaterdag 3 November staat er de jaarlijkse topdag op het programma met de Foxie Foxtrot. Ons grote prijsuitreiking in het Boshuisje is nu al legendarisch. 

U kan vanaf nu tot 30 September stemmen op de Man en de Vrouw van het jaar. Mails te zenden aan frankpeeraer@skynet.be. Iedereen mag stemmen maar de stemmen van de Ambassadors wegen dubbel.

Even opfrissen dat de vorige mannen van het jaar Jules Trabant en Sir Walter waren. Bij de dames waren het Maggie Boem Boem en Liena Orangina die de voorbije twee jaar de prachtige titel binnenhaalden.

Ook zal na twee zeges van onze Master opnieuw een figuur van het jaar worden aangewezen en zal ook de Flandrien van het jaar worden gevierd. Op dit ogenblik is het flandrienklassement als volgt ; 1. Robo Jacobsen 92 punten, 2. Contador  en Keno Jacobsen 78 punten ; 4. Poupou 56 punten en 5. Ballerini met 49 punten.

Op vraag van Marijke is de Incentive voor dit jaar een etentje in een sterrenrestaurant met de Top 10 begin 2019. De plaatsjes zullen duur worden om er bij te zijn.

Verder ook nog meegeven dat om op de lijst in 2019 te kunnen blijven staan er minstens 2500 Forza Kilometers moeten gehaald worden in 2018.