Forza Fortuna goes winter

Beste Forzianen,
Beste vrienden,

Het is een speciaal jaar geworden voor Forza Fortuna.
De momenten dat we samen konden fietsen was er steeds zeer veel volk en werden we meegezogen in een uitmuntende sfeer waarbij iedereen meer dan gezond bleef.
Ondertussen gaan we er echter vanuit dat het verbod om met meer dan 4 samen te fietsen tot het einde van het jaar kan duren.

Uw sponsor Fortuna Financial Group heeft zich echter geëngageerd voor een gans jaar en fietsen in de vrije lucht blijft natuurlijk zeer gezond en ook noodzakelijk voor ieders natuurlijke weerstand te verhogen. Verder willen we ook iedereen de kans geven om zijn puntentotaal verder op te bouwen in 2020 en zo de nodige publiciteit te maken.

Daarom starten we op 28/11 en dit tot 28/12 met een aangepast programma dat je individueel of maximum met vier kan rijden.
Elk weekeinde staan er twee ritten op de agenda. Bij programma op de site staan de ritten op zaterdag en maandag maar jullie kunnen ze rijden wanneer je wil op zaterdag, zondag of maandag.
De ritten zullen tussen de 60 en 90 kilometer lang zijn en ieder groepje of individu kan de rit op zijn manier rijden.
We vragen wel een foto te nemen van jullie zelf met een bord van een plaats die we aangeven in het programma bij vrij parcours en deze door te zenden naar de WhatsApp-groep van de Forza.

Elke rit levert 200 punten op in het klassement zodat de totaliteit overeen zal komen met de andere jaren. Dus elke weekeinde zijn er 400 kilometers te verdienen. Maak zeker gebruik om zoveel mogelijk te rijden als het weer het toelaat want je weet nooit in december wat de weergoden ons zullen brengen.

Voor wie alle winterritten rijdt voorzien we nog een extra verrassing trouwens. Ook kan iedereen die alleen rijdt of graag een gids in zijn groep heeft me mailen zodat ik eventueel mensen met veel plezier kan samenbrengen.

Ik kijk er alvast naar uit om toch nog een mooi eindejaar samen met jullie te beleven in 2020 en weet dat Fortuna Financial Group verder alles zal blijven doen om de trouwe Forzianen te steunen.

Met vriendelijke groeten,
Frank Peeraer
CEO – Gedelegeerd bestuurder